KEVÄTRETKI 2018

Matkajaoksen 21. Viron kevätretki järjestetään 17.-20.5.2018 Tarttoon (katso liite). 
Sitovat ilmoittautumiset tallilla su 7.1.2018 klo 18.00 avattavaan listaan.

Vanhankaupungin ilmapiiriä ja modernia arkkitehtuuria yhdistävä hotelli Lydia avasi ovensa Tarton Raatihuoneen torin takana Toomemäen rinteellä vuoden 2016 kesäkuun lopussa. Hotelli Lydia, erinomainen 4 tähden hotelli, jossa on yhteensä 70 huonetta, erilaisia sauna- ja rentoutumismahdollisuuksia tarjoava spa lounge, fitness club ja ravintola Hõlm. 
www.lydia.ee/fi

Matkan hinta on hieman kallimpi kuin aiempina vuosina, johtuen pääosin hotelli Lydian kalliimmista huonehinnoista ja maksullisista autohallipaikoista. Paikkoja on varattu 40 hengelle.

********************

Ilmassa leijuu juhlava aika.
Nurkissa raikaa tonttujen laulun taika.
Pöydät täytetään maittavin herkuin,
kaikkia muistetaan jouluisin terkuin.
Iloa, lämpöä, tuikkujen tunnelmaa,
tätä kaikkea joulu aikaan saa.

Rauhallista Joulun aikaa Sinulle ja läheisillesi
sekä turvallista matkaa vuodelle 2018!

Toivottaa:
Karhulan Moottorikerho-KarMK ry / matkajaos

Anne & Kari


 

 

 

 

Uudenvuoden bileet tallilla

Vietetään uutta vuotta Kapteeninkadun tallilla su 31.12. klo 18 alkaen. Tarjolla mukavaa seuraa ja pientä maksua vastaan kylmiä juomia ja lämmintä ruokaa. 

Ruokatilauksen vuoksi ennakkoilmoittautuminen Reija Nurmirannalle pe 22.12. mennessä tekstarina p.044 545 5003.

Veijo Soininen on poissa

Kerhomme pitkäaikainen jäsen Veijo Soininen menehtyi vaikeaan sairauteen perjantaina 1. joulukuuta. Hän oli kuollessaan 63-vuotias. 

Veijo aloitti moottoripyöräilyn jo 1970-luvulla japanilaisten superpyörien saapuessa Suomeen. Pian Veijonkin alla oli Honda CB 750, myös Tuutti lempinimellä tunnettu pyörä.

Rakennusalan ammattilaiseksi opiskellut Veijo perusti jo nuorena yrityksen, jonka toiminnassa hän oli mukana viime aikoihin saakka. Jos jotain henkilöä voi kuvata sanoilla ahkera ja idearikas yrittäjä, Veijo totisesti oli sitä. Hän uskalsi myös ottaa riskejä ja onnistui, esimerkkinä vaikkapa suuren toimistotalon hankinta ja kunnostus Karhulan teollisuuspuistossa. 

Pitkien työpäivien vastapainoksi Veijo viihtyi vapaa-aikoinaan moottoripyörän selässä. Hän oli lähes aina mukana kerhon kevätretkillä Viroon. Erityisen rakkaita Veijolle olivat Lapin maisemat. Jänkhällä jytisee -kokoontumisajo Saariselällä oli Veijolle tärkeä loppukesän tapahtuma. Sairaudestaan huolimatta hän jaksoi vielä osallistua tuohon kokoontumisajoon elokuussa.

Me kerholaiset jäämme kaipaamaan motoristitoverimme Veijon optimistista elämänasennetta. Toivotamme Veijon omaisille voimia surun keskellä.

Juha Koski

puheenjohtaja

KarMK

Yhteystiedot

Karhulan Moottorikerho – KarMK ry
c/o Juha Koski
Vanhamäentie 25, 48300 KOTKA
050–491 3441
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liity jäseneksi

Tule mukaan Karhulan Mootorikerhon toimintaan!

Liity jäseneksi tai ota yhteyttä meihin!

Tule mukaan

Karhulan Moottorikerho

Vuonna 1975 perustettuun Karhulan Moottorikerhoon kuuluu noin 350 jäsentä. Suomen Moottoriliittoon ja Smotoon kuuluvassa kerhossa harrastetaan monipuolisesti moottoripyöräilyä. Lajeihin kuuluvat motocross, enduro, mönkkärit, supermoto, speedway, maarata, jäärata, trial ja matkamoottoripyöräily