Syyskokouksen päätöksiä

Kerhon sääntömääräinen syyskokous pidettiin 18.12.2022. Kerhon puheenjohtajaksi vuodelle 2023 valittiin Juha Koski. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Esa Klaus ja Mikko Ruuskanen. Erovuoroisista valittiin uudelleen Kari Taka ja Marko Rainio. Muut hallituksen jäsenet ovat Hannu Toronen, Juho Rommi, Pasi Jalkanen ja Heikki Savonen. 

Jaostojen vetäjät kaudella 2023: Kari Taka (matkamotoristit), Pasi Jalkanen (enduro), Hannu Toronen (ratalajit), Marko Rainio (motocross) ja Virve Rommi (naisjaosto). 

Toiminnantarkastajiksi valittiin Anu ja Ville Turkia.

Moottoriliiton ansiomerkeillä palkittiin Juho Rommi ja Marko Rainio. Kerhon kannustusstipendit hyvästä kilpailumenestyksestä saivat Jesse Katainen ja Ville Meisola. 

Kerhon jäsenmaksuksi vuonna 2023 päätettiin entinen eli 30 e jäsen ja 15 e samassa taloudessa asuvalta. Uusien jäsenten liittymismaksu on 20 e. 

Yhteystiedot

Karhulan Moottorikerho – KarMK ry
c/o Juha Koski
Vanhamäentie 25, 48300 KOTKA
050–491 3441
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liity jäseneksi

Tule mukaan Karhulan Mootorikerhon toimintaan!

Liity jäseneksi tai ota yhteyttä meihin!

Tule mukaan

Karhulan Moottorikerho

Vuonna 1975 perustettuun Karhulan Moottorikerhoon kuuluu noin 350 jäsentä. Suomen Moottoriliittoon ja Smotoon kuuluvassa kerhossa harrastetaan monipuolisesti moottoripyöräilyä. Lajeihin kuuluvat motocross, enduro, mönkkärit, supermoto, speedway, maarata, jäärata, trial ja matkamoottoripyöräily