• Matkajaos
  • M2
  • M3

Matkajaos, suurin jaos

Matkajaos on merkittävä osa vuonna 1975 perustetun Karhulan Moottorikerho ry:n toimintaa. Kerhossamme on noin 160 matkamotoristijäsentä.

Tavoitteena on motoristihenkeen sopivan toiminnan kautta edistää moottoripyöräilyn turvallisuutta, nautittavuutta, yhteenkuuluvuutta sekä pyrkiä luomaan positiivinen mielikuva suurelle yleisölle moottoripyöräilystä.

Kuulumme Suomen Moottoriliittoon ja Suomen Motoristit ry Smotoon. Molempien järjestöjen jäsenedut ovat kerhomme jäsenkunnan käytettävissä. Matkajaoksen vetäjänä toimii Kari Taka puh. 0440 719 607, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Toimintaa ympäri vuoden

Kevättä kohti
Kevään ensimmäinen merkkitapahtuma on MP-messuihin tutustuminen tammi-helmikuussa. Messujen antia arvioidaan perinteisesti saunan lauteilla.

Työntöohjaus, jarrutus ja ennakointi
Ennakoivan ajon koulutus järjestetään vuosittain toukokuussa, yhteistyössä Tiitisen Autokoulun kanssa. Tavoitteena on ”ruosteenpoisto” pitkän kaamoksen jälkeen.

Loviisan satama, Pukaron paroni, Rajahovi...
Ajokelien myötä käynnistyvät perinteiset ajelut Neste-Huttuselta keskiviikko-iltaisin ja sunnuntai-aamuisin. Ajoreitit valitaan aina kelien ja mieltymysten mukaan, mutkaisia lähialueen teitä hyödyntäen. Ajotapahtumiin osallistuu parhaimmillaan kymmeniä motoristeja.

Eesti, Eesti, Eesti kaipaan sinne p.....eesti!
Yli kahdenkymmenen vuoden ajan (vuodesta 1998) on aina toukokuussa pyörien keulat suunnattu Viroon, kerhon järjestämälle kevätretkelle. Tutuksi ovat tulleet Viron maantiet ja lukuisat pienemmätkin kylät ja kaupungit kuten Kuressaari, Pärnu, Haapsalu, Tartto, Otepää, Viljandi, Valga jne. Kevätretki on saavuttanut suuren suosion, parhaimmillaan yli viisikymmentä motoristia on ollut matkassa mukana.

Susikoskipäräys
Susikosken kauppakahviolta Hurukselasta starttaavaan, jo perinteeksi muodostuneeseen, Susikoskipäräykseen toukokuussa osallistutaan sankoin joukoin.

Telttailua ja tupamajoitusta
Yhteislähtöjä kesän kokoontumisajoihin on järjestetty useisiin ralleihin. Parhaimmillaan on tuliaisina tuotu komea ”pysti” palkintona runsaslukuisesta osallistumisesta tapahtumaan.

Tervetuloa Turkian Lintukotoon!
Oma rallimme, vuodesta 1975 lähtien yhtäjaksoisesti, samassa paikassa vuosittain elokuulla järjestetty - se loppukesän ”pakollinen”. Parhaimmillaan tapahtumaamme osallistuu parisensataa motoristia. Tarjolla on aina upeat maisemat, sisämajoitusta, maittavaa ruokaa, rento meininki ja Suomen paras rallisauna.

Ohi on!
Ajokauden päättäjäiset pidetään vuosittain marraskuun alussa. Mennyt ajokausi pikakelataan muistellen, valokuvin ja videoin. Ilta huipentuu vuoden matkamotoristin valintaan.

Motoristihengessä talvellakin
Talvikauden aikana pidetään ”turpakäräjiä” matkamotoristien tallilla, Kapteeninkadulla keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Tallille on tilattu merkittävimmät mp-lehdet jäsenkunnan luettaviksi. Talven pimeyttä kevennetään kerran kuussa olutillan merkeissä.

Turvallista ja Antoisaa Ajokautta!
Kari Taka - KarMK:n perustajajäsen, motoristi vuodesta 1974

Yhteystiedot

Karhulan Moottorikerho – KarMK ry
c/o Juha Koski
Vanhamäentie 25, 48300 KOTKA
050–491 3441
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Liity jäseneksi

Tule mukaan Karhulan Mootorikerhon toimintaan!

Liity jäseneksi tai ota yhteyttä meihin!

Tule mukaan

Karhulan Moottorikerho

Vuonna 1975 perustettuun Karhulan Moottorikerhoon kuuluu noin 350 jäsentä. Suomen Moottoriliittoon ja Smotoon kuuluvassa kerhossa harrastetaan monipuolisesti moottoripyöräilyä. Lajeihin kuuluvat motocross, enduro, mönkkärit, supermoto, speedway, maarata, jäärata, trial ja matkamoottoripyöräily